Zizzorz kapperz leiden

Onze specialisaties

Of je nu komt voor een balayage, je oude kapsel nieuw leven wil inblazen of toe bent aan een compleet nieuwe look. Bij ons kan je rekenen op advies, hoogwaardige kwaliteit, gezelligheid en we bieden goede service.

Balayage
Balayage is een kleurtechniek die uit de losse pols op het haar wordt aangebracht. Er wordt als het ware op het haar geschilderd. De van oorsprong Franse kleurtechniek, wat letterlijk vegen of verven betekent, is donkerder bij de aanzet en wordt lichter naar de punten toe. De mooie kleurtechniek die het haar oplicht en diepte geeft is al jaren populair en kan op iedere haarkleur, -lengte en -type worden toegepast. Met nog een pluspunt.. de uitgroei van je haar zie je amper.. dus is het niet zo onderhoudsgevoelig.
Highlights

Highlights zijn lichtere accenten in je haar. Juist door een paar tinten lichter te gebruiken dan je eigen coupe, zorgen ze voor een fris sunkissed effect. De algemene regel is dat je twee of drie tinten lichter dan je eigen haarkleur gebruikt. Heb je bijvoorbeeld zwart haar? Ga dan voor donkerbruine highlights. Het hoofddoel is dan ook om je haar lichter te maken en meer diepgang te geven.

Lowlights

Lowlights zijn het tegenovergestelde van highlights. Bij lowlights worden er juist donkere accenten in je haar gezet. Over het algemeen ogen lowlights subtieler dan highlights, omdat de donker gekleurde plukjes onder de lichtere haren komen te liggen.

Babylights

Babylights zijn superfijne haarlokjes, meestal in de vorm van highlights. Ze geven je coupe een extra zomers effect, zonder dat het overduidelijk is dat jij je haren hebt gekleurd. Natuurlijk dus! Het lijkt alsof je haar is opgelicht door de zon. De babylights zitten dan ook niet door het hele haar, maar zijn juist heel fijn en bevinden zich op je kruin en rondom je gezicht. De techniek kan worden toegepast bij iedere haarkleur.

Barbier

Een barbier houdt zich bezig met het scheren, knippen en verzorgen van baarden en snorren. Barbier is een zeer oud beroep dat bij de Egyptenaren al in hoog aanzien stond. De naam is afgeleid van het Latijnse barba dat baard betekent.

'Klassiek' scheren
Een scheerbeurt betekende iets, mannelijke verzorging was een vaardigheid die werd overgedragen van vader op zoon. Je schoor jezelf nadat je je gezicht ingezeept had met een heerlijk warm en rijk scheerschuim met het ultieme gereedschap voor een gladde huid. Authentiek, zonder irritatie en een minimale kans op ingegroeide baardharen en ontstekingen.
Een goede scheerbeurt, met een authentiek open scheermes, is bijna een verloren kunst.. Maar steeds vaker zien we bij mannen van de huidige generatie het verlangen groeien naar de oude manier van scheren, de authentieke manier.
Rond 1680 is deze techniek geïntroduceerd en tot op de dag van vandaag het meest vriendelijke scheersysteem op de markt.
Bij ZIZZORZ kan je deze mannen behandeling ondergaan!
OLAPLEX

OLAPLEX is het eerste en enige product dat het haar werkelijk blijvend herstelt. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar.

OLAPLEX werkt op moleculair niveau om gebroken verbindingen (zwavelbruggen) in het haar op te sporen en te herstellen die veroorzaakt zijn door chemische, thermische en mechanische schade (stylen, föhnen, kleuren, heftig borstelen, UV, warmte, vocht, chloor etc.). Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Het resultaat van OLAPLEX is gezond haar. Gezond haar is sterk, goed gehydrateerd en glanzend.

OLAPLEX bevat geen sulfaten, ftalaten, parabenen, MIT, DEA, aldehyden, gluten, noten, 100% vegan en is niet op dieren getest.

OLAPLEX No.1 Bond Multiplier

No.1 Bond Multiplier is de eerste stap van de behandeling en kan toegevoegd worden aan je kleuring/blondeer/permanent. Deze Bond Multiplier kan ook als een opzichzelfstaande herstellende behandeling gebruikt worden.

OLAPLEX No.2 Bond Perfector

De tweede stap, de No.2 Bond Perfector, wordt aangebracht direct na het uitspoelen van de No.1 Bond Multiplier.

OLAPLEX No.3 Hair Perfector

No.3 Hairperfector is een weekelijkse thuisbehandeling die het haar weer hersteld. Door het haar te stylen of te föhnen, kan het haar beschadigd raken. No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 15 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

Miracle Elixer

We combineren Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster met een haarmasker dat speciaal is ontwikkeld voor het behandelen van het betreffende haarprobleem. Je geniet na de behandeling van haar dat gezonder, zachter en glanzender is dan ooit.

Deze unieke Miracle Elixir-behandeling op keratinebasis zorgt voor:

  • Intern beschadigd haar wordt tot 80% hersteld*.
  • Haar dat twee keer zo zacht is na slechts één behandeling.

De Booster bestaat uit een zeer geavanceerde keratinemix (keratine, gehydrolyseerde keratine, geoxideerde keratine, aqua), die dankzij Zipper-technologie de natuurlijke keratine in het haar nabootst en beschadigd haar van binnenuit herstelt.

* Interne bescherming tot 80% na twee behandelingen. Gebaseerd op DSC-tests.

Ben jij geïnspireerd?

Maak dan een afspraak online of kom naar onze salon!

Wat onze klanten zeggen

Tot in de puntjes verzorgd
“ Naast een vriendelijk ontvangst had ik zo’n 30 minuten geleden de leukste en beste (ja, mijn haar heeft er nog nooit zó goed uitgezien) knipbeurt ooit. Over de deskundigheid en expertise valt niet te discussiëren. Ikzelf gaf de i (mijn wens) en de kapper maakte deze compleet met het puntje erop (het gewenste resultaat). Kortom: werkelijk alle puntjes werden op de i gezet. Beslist tot de volgende keer!”

- Coen -
www.wiewathaar.nl

“ Ik reis veel, maar nog altijd zit mijn haar als ik bij Zizzorz ben geweest het beste! Goede stylisten en een hele fijne sfeer.. thuiskomen;) ”

- Rosa -
www.wiewathaar.nl

“Prima service gehad bij Zizzorz. Bij binnenkomst werd ik netjes te woord gestaan en
kreeg ik wat te drinken aangeboden. Na eventjes gewacht te hebben, werd ik geholpen. Ik vond het wat moeilijk uit te leggen wat ik graag wilde qua kapsel, maar de kapper begreep mij meteen en kon hier goed op inspelen. En met wat voor resultaat, wow! Dit is zeker een aanrader, bedankt!”

- Mek -
Google review

“ Ik ben heel tevreden over Zizzorz, mijn haar zit altijd super als ik weer ben geweest. Ze nemen de tijd voor mij met leuke, goede en professionele adviezen en iedereen is ook erg klantvriendelijk! ”

- Joyce -
www.wiewathaar.nl

“ Super kapsalon! Ik wilde mijn onhandelbare kroeze krul afro laten kleuren in een mooie donker paarse kleur maar was bang dat het te licht zou worden, uiteindelijk was het precies die kleur die ik wilde! Ook wilde ik dat er een pony werd geknipt maar omdat ik hele erge krullen heb kunnen niet alle kappers dit! Het eindresultaat was fantastisch! Er is geweldig geluisterd naar wat ik wilde en er werd heel gastvrij koffie en thee aangeboden! De 10% korting voor studenten en scholieren. Deze kapper is zeker een aanrader voor alle soorten haar! Ik ga er zeker nog is heen! ”

- Taliss -
Google Reviews

“ Awesome shop. Best in Leiden. Good price/quality ratio. ”

- Niek -
Google Reviews

“ Afgelopen week super goed geholpen. Na een eerdere afspraak was ik niet helemaal blij met het eind resultaat. Dit aangegeven en samen met de kapper gekeken hoe we het meer naar mijn zin kunnen maken. Na mijn bezoek zaterdag ben ik helemaal blij met mijn haar. In de salon hangt een fijne sfeer met goede en professionele medewerkers die graag met je mee denken om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. ”

- Leonie -
www.wiewathaar.nl

“ Vorige week bij Frans een afspraak gemaakt. Ik kon gelijk de volgende dag terecht! Wat is dit een ongelooflijke supertent. Bij binnenkomst gelijk een lekker bakje Leidsche kopjechino. En het kapsel die zit perfect. Volgende keer kom ik weer. ”

- Jasper -
Google Reviews