Kapper sinds 1992

Over ons

ZIZZORZ is ooit begonnen als studentenkapsalon, omdat studenten 10% korting kregen op hun behandeling. Uniek in die tijd! Ook na het afstuderen zijn de studenten terug blijven komen.

Wij zijn in de loop der tijd enorm gegroeid en in 2000 verhuisden we naar de huidige locatie aan de Breestraat in Leiden, in een prachtig monumentaal pand.

Ook ons unieke concept is hetzelfde gebleven. Als je scholier, student of 65+ bent, krijg je nog steeds 10% korting op je knipbehandeling.

Bruisende salon in Leiden

In onze unieke en bruisende salon in Leiden staat ons team geheel voor je klaar. We zijn al meer dan 27 jaar vernieuwend met onze behandelingen en kleurtechnieken.

Naast mooi haar hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We luisteren graag naar je wensen en geven je een eerlijk advies. Onze haarstylisten zijn ervaren, klantvriendelijk en op de hoogte van de nieuwste trends.
ZIZZORZ is gespecialiseerd op het gebied van professionele haarkleuringen. Tevens hebben we een barbier in ons midden, bij hem kun je terecht voor het laten trimmen, bijknippen van je baard en/of snor en voor ‘klassiek’ scheren. Hij weet precies wat het beste bij jou gezichtsvorm staat en hoe je deze thuis ook goed kunt verzorgen en stylen.

Of je nu komt voor een balayage, je oude kapsel nieuw leven wil inblazen of toe bent aan een compleet nieuwe look. Bij ons kan je rekenen op advies, hoogwaardige kwaliteit, gezelligheid en we bieden goede service.

We zorgen ervoor dat je altijd met een glimlach naar buiten gaat. Kom langs of maak een afspraak!

Bij ZIZZORZ werken we met en zonder afspraak. Tijdens openingstijden kun je telefonisch reserveren. Via de website kun je 24 uur per dag een afspraak maken. Ben je in de buurt en heb je geen afspraak.. kom langs!

Wat onze klanten zeggen

Tot in de puntjes verzorgd
“ Naast een vriendelijk ontvangst had ik zo’n 30 minuten geleden de leukste en beste (ja, mijn haar heeft er nog nooit zó goed uitgezien) knipbeurt ooit. Over de deskundigheid en expertise valt niet te discussiëren. Ikzelf gaf de i (mijn wens) en de kapper maakte deze compleet met het puntje erop (het gewenste resultaat). Kortom: werkelijk alle puntjes werden op de i gezet. Beslist tot de volgende keer!”

- Coen -
www.wiewathaar.nl

“ Ik reis veel, maar nog altijd zit mijn haar als ik bij Zizzorz ben geweest het beste! Goede stylisten en een hele fijne sfeer.. thuiskomen;) ”

- Rosa -
www.wiewathaar.nl

“Prima service gehad bij Zizzorz. Bij binnenkomst werd ik netjes te woord gestaan en
kreeg ik wat te drinken aangeboden. Na eventjes gewacht te hebben, werd ik geholpen. Ik vond het wat moeilijk uit te leggen wat ik graag wilde qua kapsel, maar de kapper begreep mij meteen en kon hier goed op inspelen. En met wat voor resultaat, wow! Dit is zeker een aanrader, bedankt!”

- Mek -
Google review

“ Ik ben heel tevreden over Zizzorz, mijn haar zit altijd super als ik weer ben geweest. Ze nemen de tijd voor mij met leuke, goede en professionele adviezen en iedereen is ook erg klantvriendelijk! ”

- Joyce -
www.wiewathaar.nl

“ Super kapsalon! Ik wilde mijn onhandelbare kroeze krul afro laten kleuren in een mooie donker paarse kleur maar was bang dat het te licht zou worden, uiteindelijk was het precies die kleur die ik wilde! Ook wilde ik dat er een pony werd geknipt maar omdat ik hele erge krullen heb kunnen niet alle kappers dit! Het eindresultaat was fantastisch! Er is geweldig geluisterd naar wat ik wilde en er werd heel gastvrij koffie en thee aangeboden! De 10% korting voor studenten en scholieren. Deze kapper is zeker een aanrader voor alle soorten haar! Ik ga er zeker nog is heen! ”

- Taliss -
Google Reviews

“ Awesome shop. Best in Leiden. Good price/quality ratio. ”

- Niek -
Google Reviews

“ Afgelopen week super goed geholpen. Na een eerdere afspraak was ik niet helemaal blij met het eind resultaat. Dit aangegeven en samen met de kapper gekeken hoe we het meer naar mijn zin kunnen maken. Na mijn bezoek zaterdag ben ik helemaal blij met mijn haar. In de salon hangt een fijne sfeer met goede en professionele medewerkers die graag met je mee denken om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. ”

- Leonie -
www.wiewathaar.nl

“ Vorige week bij Frans een afspraak gemaakt. Ik kon gelijk de volgende dag terecht! Wat is dit een ongelooflijke supertent. Bij binnenkomst gelijk een lekker bakje Leidsche kopjechino. En het kapsel die zit perfect. Volgende keer kom ik weer. ”

- Jasper -
Google Reviews